Nyerges tapasztalattal rendelkező kezdő nemzetközi sofőr

Betanítós járatainkra várjuk nyerges tapasztalattal rendelkező (legalább 50e km), nemzetközi vonalon nulla vagy hiányos tapasztalattal rendelkező gépjárművezetők jelentkezését. Nemzetközi tapasztalat megszerzésére biztosítunk lehetőséget tapasztalt kollégák mellett. Akasztásban és rámpára tolatásban szerzett stabil tudás feltétlen szükséges. A betanítás időszakára fix juttatást biztosítunk. A betanítás hosszának függvényében (23-46 nap) fél illetve egy éves elkötelezettséget várunk cserébe.

A munkarend szabadon választott, akár 2 hét munka 1 hét pihenővel.

ADR küldeménydarabos igazolvánnyal, havi 21-28 munkanappal, a vezetési és pihenőidők betartásával és maximális kihasználásával havi 400 000 – 500 000 Ft közötti jövedelem érhető el. Napidíjas elszámolás.

Üzemanyag norma nincs. Átlátható, követhető és egyszerű elszámolási rendszer, hó végi egyeztetési lehetőséggel. Budapesti indulás és érkezés, minden esetben a X. kerületi telephelyünkön történnek a váltások.

Gépkocsival érkező kollégáink részére ingyenes, 24 órás portaszolgálattal őrzött parkolási lehetőséget biztosítunk telephelyünkön. A telephelyünkön elérhető sofőrpihenő is gépjárművezetőink rendelkezésére áll.

Fuvarfeladataink javarésze az Olasz-Francia-Benelux részre összpontosul, ritkábban Angol és Svájci fuvarokkal is számolni kell. Cégünk fő profilja a gumiszállítás, kiegészítő tevékenysége a gyűjtő fuvarozás. Telephelyünkön üzemelő Műszaki Részlegünk segíti gépjárművezetőink munkáját a szerelvények folyamatos műszaki és esztétikai karbantartásával a telephelyi szerelőműhelyben illetve a Scania szakszervizben, továbbá az úton történő műszaki problémák kezelésében nyújt támogatást.