Nyerges tapasztalattal rendelkező nemzetközi gépjárművezetőket keresünk 2 hét munka, 1 hét pihenő beosztásban autógazdás felállásban. Három fős csapatok részére biztosítunk 2 db nyerges vontatót, EURO 5/6 középfülkés Scania, ponyvás rolós pót. Várjuk hármas csapatok jelentkezését is, de társak nélkül jelentkező gépjárművezetőknek is tudunk segíteni a csapat felállásában. Ebben a beosztásban elengedhetetlen a csapattagok szoros együttműködése és rugalmassága egymással szemben. Egy jól működő csapat esetében a váltások folyamatosak.

ADR küldeménydarabos igazolvánnyal, havi 21 munkanappal, megszakítás nélküli váltásokkal, a vezetési és pihenőidők betartásával és maximális kihasználásával havi 400 000 – 450 000 Ft közötti jövedelem érhető el. Napidíjas elszámolás.

Üzemanyag norma nincs. Átlátható, követhető és egyszerű elszámolási rendszer, hó végi egyeztetési lehetőséggel. Budapesti indulás és érkezés, minden esetben a X. kerületi telephelyünkön történnek a váltások.

Gépkocsival érkező kollégáink részére ingyenes, 24 órás portaszolgálattal őrzött parkolási lehetőséget biztosítunk telephelyünkön. A telephelyünkön elérhető sofőrpihenő is gépjárművezetőink rendelkezésére áll.

Fuvarfeladataink javarésze az Olasz-Francia-Benelux részre összpontosul, ritkábban Angol és Svájci fuvarokkal is számolni kell. Cégünk fő profilja a gumiszállítás, kiegészítő tevékenysége a gyűjtő fuvarozás. Telephelyünkön üzemelő Műszaki Részlegünk segíti gépjárművezetőink munkáját a szerelvények folyamatos műszaki és esztétikai karbantartásával a telephelyi szerelőműhelyben illetve a Scania szakszervizben, továbbá az úton történő műszaki problémák kezelésében nyújt támogatást.