Nyerges tapasztalattal rendelkező nemzetközi gépjárművezetőket keresünk 3 hét munka, 1 hét pihenő beosztásban. Amennyiben a hazahozatalban csúszás van, az nem a pihenőidő rovására megy.

ADR küldeménydarabos igazolvánnyal, havi 23 munkanappal, a vezetési és pihenőidők betartásával és maximális kihasználásával havi 400 000 Ft feletti jövedelem érhető el. Napidíjas elszámolás.

Üzemanyag norma nincs. Átlátható, követhető és egyszerű elszámolási rendszer, hó végi egyeztetési lehetőséggel. Budapesti indulás és érkezés, minden esetben a X. kerületi telephelyünkön történnek a váltások.

Gépkocsival érkező kollégáink részére ingyenes, 24 órás portaszolgálattal őrzött parkolási lehetőséget biztosítunk telephelyünkön. A telephelyünkön elérhető sofőrpihenő is gépjárművezetőink rendelkezésére áll.

Fuvarfeladataink javarésze az Olasz-Francia-Benelux részre összpontosul, ritkábban Angol és Svájci fuvarokkal is számolni kell. Cégünk fő profilja a gumiszállítás, kiegészítő tevékenysége a gyűjtő fuvarozás. Telephelyünkön üzemelő Műszaki Részlegünk segíti gépjárművezetőink munkáját a szerelvények folyamatos műszaki és esztétikai karbantartásával a telephelyi szerelőműhelyben illetve a Scania szakszervizben, továbbá az úton történő műszaki problémák kezelésében nyújt támogatást.