Nyerges tapasztalattal rendelkező nemzetközi gépjárművezetőket keresünk 2 hét munka, 2 nap pihenő beosztásban, a 2 nap pihenő nem feltétlenül a hétvégére esik.
ADR küldeménydarabos igazolvánnyal, havi 27 munkanappal, a vezetési és pihenőidők betartásával és maximális kihasználásával havi 460 000 – 480 000 Ft közötti jövedelem érhető el. Napidíjas elszámolás.

Üzemanyag norma nincs. Átlátható, követhető és egyszerű elszámolási rendszer, hó végi egyeztetési lehetőséggel. Budapesti indulás és érkezés, minden esetben a X. kerületi telephelyünkön történnek a váltások.

Gépkocsival érkező kollégáink részére ingyenes, 24 órás portaszolgálattal őrzött parkolási lehetőséget biztosítunk telephelyünkön. A telephelyünkön elérhető sofőrpihenő is gépjárművezetőink rendelkezésére áll.

Fuvarfeladataink javarésze az Olasz-Francia-Benelux részre összpontosul, ritkábban Angol és Svájci fuvarokkal is számolni kell. Cégünk fő profilja a gumiszállítás, kiegészítő tevékenysége a gyűjtő fuvarozás. Telephelyünkön üzemelő Műszaki Részlegünk segíti gépjárművezetőink munkáját a szerelvények folyamatos műszaki és esztétikai karbantartásával a telephelyi szerelőműhelyben illetve a Scania szakszervizben, továbbá az úton történő műszaki problémák kezelésében nyújt támogatást.